Brinza ar svaigiem zaļumiem

Brinza ar svaigiem zaļumiem

Brinzu sajauciet ar smalki sagrieztiem zaļumiem un sīpoliem, pievienojiet kaperus, sāli, piparus, pievienojiet etiķi, dažas piles izspiestas citronu sulas un augu eļļu. Visu kārtīgi samaisiet, lieciet 4 nelielās formiņās un lieciet ledusskapī uz 2 stundām. Pēc tam izņemiet no formiņām, lieciet uz šķīvja un dekorējiet ar zaļumiem. Pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vārīti dārzeņi satur tādu pašu daudzumu A vitamīna kā svaigi

Pasākumi

Izrāde "Benjamiņa. Kā dzīvot modernam cilvēkam."



„Benjamiņa. Kā dzīvot modernam cilvēkam” līdzinās brīvai improvizācijai,
kurā skatītājs būs iesaistīts interesantā dialogā, ļaujot viņam it kā nejauši
kļūt par...