Aromātiskie vistu spārniņi

Aromātiskie vistu spārniņi

Spārniņus nomazgājiet, apžāvējiet un sagrieziet. Sajauciet izspiestu citrona sulu (no visa citrona) ar kurkumu, adžiku, medu un majonēzi. Aplejiet spārniņus ar iegūto maisījumu un marinējiet aukstumā ne mazāk kā 4 stundas. Sagatavotos spārniņus lieciet uz pannas, kas ieziesta ar eļļu, un cepiet 220 oC līdz zeltainam brūnumam. Varat pasniegt gan karstus, gan aukstus. Dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

„Rīgas mākslas telpā” tiks atklāta fotogrāfiju izstāde „Meistars. Gunārs Binde. Fotogrāfija”

2008. gada 27. decembrī izcilajam fotogrāfam Gunāram Bindem apritēja 75 gadi. Rīgas pilsētas izstāžu zāle „Rīgas mākslas telpa” šo nozīmīgo notikumu atzīmēs ar plašu mākslinieka...