Baklažāni ar sīpoliem un zaļumiem

Baklažāni ar sīpoliem un zaļumiem

Baklažānus sagrieziet šķēlītēs, sasāliet, pēc 30 min nomazgājiet izdalijušos sulu, apžāvējiet un apcepiet eļļā. Salmiņos sagrieztus sīpolus apcepiet eļļā, samaisiet ar sagrieztiem zaļumiem, ķiplokiem, sāli un pipariem. Lieciet pildījumu uz baklažāniem un satiniet ruletītē. Pasniedziet dekorētus ar zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt taukaino zivju šķirnes

Pasākumi

„Klusā pretošanās. Krievu piktoriālā fotogrāfija. 1900-1930”

1920.-30.g. krievu fotoavangards –Aleksandrs Rodčenko, Els Ļisickis, Boriss Ignatovičs u.c. – pārcietuši totalitārā režīma vajāšanas un represijas, kļuva par Krievijas un vispasaules...