"Gliemeži" ar šķiņķi

"Gliemeži" ar šķiņķi

Mīklu sadaliet divās daļās un izrullējiet plāksnēs 3 mm biezumā galda, kas apkaisīts ar miltiem. Krējumu samaisiet ar sagrieztiem zaļumiem, uzsmērējiet uz mīklas un apberiet ar sāli un pipariem. Pa virsu lieciet plānas šķiņķa šķēlītes. Mīklu sarullējiet ruletītē un sagrieziet 2 cm biezumā. Izklājiet formu ar cepamo papīru un lieciet gliemežus ar nelielu atstarpi vienu no otra, jo cepot tie kļūs lielāki. Cepiet cepeškrāsnī 20 min 200 oC. Izņemiet gliemezīšus, ļaujiet kārtīgi atdzist un tad lieciet uz šķīvja. Pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želejā nerekomendē izmantot ananāsu vai kivi, jo tie satur vielas, kas kavē želantīna sabiezēšanu

Pasākumi

Alanis Morissette piedāvā jaunu albumu

Kanādiešu dziedātāja, septiņkārtēja Grammy laureāte Alanisa Morisete 2.jūnijā izdevusi albumu “Flavors of Entanglement”, kas ir dziedātājas jaunākais studijas ieraksts pēdējo četru gadu laikā....