Uzkodas

Avokado ar čilli mērci

Avokado ar čilli mērci

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 6 personām

Avokado ar pikanto sieru (2)

Avokado ar pikanto sieru (2)

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 16 personām

Baltie redīsi ar ķiploku mērci

Baltie redīsi ar ķiploku mērci

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 4 personām

Baltās pupiņas ar papriku

Baltās pupiņas ar papriku

Pagatavošanas laiks 70 minūtes

Paredzēts 4 personām

Cālis ar aso mērci

Cālis ar aso mērci

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 2 personām

Cālis ar želeju

Cālis ar želeju

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 2 personām

Cālis ar pikanto mērci

Cālis ar pikanto mērci

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 4 personām

Cālēns "Zem lietussarga"

Cālēns "Zem lietussarga" (2)

Paredzēts 6 personām

Treknais šķiņķis

Treknais šķiņķis

Pagatavošanas laiks 120 minūtes

Paredzēts 8 personām

Šķiņķis ar mērci (2)

Šķiņķis ar mērci (2)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 24 personām

Brinza ar svaigiem zaļumiem

Brinza ar svaigiem zaļumiem

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 4 personām

Bagātnieku uzkoda

Bagātnieku uzkoda

Pagatavošanas laiks 55 minūtes

Paredzēts 4 personām

Bulciņas ar šķiņķa pildījumu

Bulciņas ar šķiņķa pildījumu

Pagatavošanas laiks 50 minūtes

Paredzēts 35 personām

Aromātiskie vistu spārniņi

Aromātiskie vistu spārniņi

Pagatavošanas laiks 70 minūtes

Paredzēts 6 personām

Cukini venēciešu gaumē

Cukini venēciešu gaumē (1)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Angļu uzkodas

Angļu uzkodas

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 2 personām

Maize ar pildījumu

Maize ar pildījumu

Pagatavošanas laiks 10 minūtes

Paredzēts 4 personām

Aitas gaļa želejā

Aitas gaļa želejā

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 4 personām

Aitas gaļa ar papriku

Aitas gaļa ar papriku

Paredzēts 4 personām

Baklažāni viltoti ar brinzu

Baklažāni viltoti ar brinzu

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 8 personām

Translate

Šodien

2019. gada 16. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lauku biezpiens – viens no Jūsu sirdij noderīgākajiem produktiem, jo tajā ir maz tauku, bet daudz kalcija un olbaltumvielu

Pasākumi

Jauniešu kultūras portālā HC.LV sākas konkurss „Jaunietis Eiropā!”

23. janvārī tiek atklāts jauns izglītojoši radošs konkurss jauniešiem par Eiropas Savienības jautājumiem „Jaunietis Eiropā!”, kas gada garumā mudinās jauniešus gūt zināšanas par...