Dārzeņu uzkoda uz maizes

Dārzeņu uzkoda uz maizes

Maizi apcepiet sviestā un sasmērējiet ar majonēzi. Selerijas saknes novāriet sālsūdenī, atdzesējiet, sagrieziet šķēlītēs un lieciet uz maizes. Pa virsu lieciet aplīšos sagrieztu olu un gurķus. Dekorējiet ar olīvēm un zaļumiem.

Komentāri (10)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Justine
Mēs piedāvājam individuālus, komerciālus un biznesa aizdevumus ar ļoti minimālām ikgadējām procentu likmēm, kas ir 3% no 1 gadu līdz 50 gadu ilgam atmaksas periodam uz jebkuru pasaules daļu. Mēs izsniedzam kredītus no 10,000 eiro līdz 10,000,000.00 eiro. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Ieinteresētajām personām vajadzētu sazināties ar mani pa e-pastu zemāk. Aizdevēja e-pasts: sloanslimited@gmail.com INFORMĀCIJA PAR LAUKSAIMNIECĪBU NAME: AIZDEVUMA SUMMA: ILGUMS: PHONE #: VALSTS:
30.06.2018. plkst. 15:20
es bez selerijām ,.
23.07.2007. plkst. 13:31
Riktīga uzkoda ,.
19.07.2007. plkst. 15:33
ir jau labi
17.07.2007. plkst. 20:35
Nemaz nebij tik gardas <<
09.07.2007. plkst. 10:13

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Vilhelma Timma lasījumi un trīs jauno muzeja izdevumu prezentācija

VILHELMA TIMMA LASĪJUMI
2008.gada 17.jūlijā plkst. 15:00 Hēges zālē (Rīga, K.Valdemāra ielā 10a) Latvijas Nacionālais mākslas muzejs rīko semināru Vilhelma Timma lasījumi.


...