Dārzeņu uzkoda uz maizes

Dārzeņu uzkoda uz maizes

Maizi apcepiet sviestā un sasmērējiet ar majonēzi. Selerijas saknes novāriet sālsūdenī, atdzesējiet, sagrieziet šķēlītēs un lieciet uz maizes. Pa virsu lieciet aplīšos sagrieztu olu un gurķus. Dekorējiet ar olīvēm un zaļumiem.

Komentāri (10)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Justine
Mēs piedāvājam individuālus, komerciālus un biznesa aizdevumus ar ļoti minimālām ikgadējām procentu likmēm, kas ir 3% no 1 gadu līdz 50 gadu ilgam atmaksas periodam uz jebkuru pasaules daļu. Mēs izsniedzam kredītus no 10,000 eiro līdz 10,000,000.00 eiro. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Ieinteresētajām personām vajadzētu sazināties ar mani pa e-pastu zemāk. Aizdevēja e-pasts: sloanslimited@gmail.com INFORMĀCIJA PAR LAUKSAIMNIECĪBU NAME: AIZDEVUMA SUMMA: ILGUMS: PHONE #: VALSTS:
30.06.2018. plkst. 15:20
es bez selerijām ,.
23.07.2007. plkst. 13:31
Riktīga uzkoda ,.
19.07.2007. plkst. 15:33
ir jau labi
17.07.2007. plkst. 20:35
Nemaz nebij tik gardas <<
09.07.2007. plkst. 10:13

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Mākslinieka Gerija Vornela personālizstāde

No 3.augusta līdz 15. septembrim peldošajā mākslas centrā „Betanovuss” skatāma Gerija Vornela personālizstāde.

Kultūras un mākslas projekts NOASS sadarbībā ar Ziemeļvalstu –...