Sviestmaize "Vasaras raibumi"

Sviestmaize "Vasaras raibumi"

1. Pārgrieziet bulciņas uz pusēm un sasmērējiet ar majonēzi. 2. Desu sagrieziet salmiņos un lieciet uz maizītēm. Apberiet ar sieru. 3. Tomātu aplīšus iegrieziet līdz pusei. Malas ielokiet un lieciet pa virsu. Dekorējiet sviestmaizi ar majonēzi un zaļumiem.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Pica kas pica !
02.08.2007. plkst. 21:00
Izskatās pēc mazām, neceptām picām.. Esmu līdzīgas ēdusi, vēl tikai vajag ielikt mikroviļņu krāsnī un uzkarsēt, ļoti garšīgi!
02.08.2007. plkst. 15:06

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Dons izdod pēdējo albuma “Lelle” singlu

Radio stacijās nonācis Dona pēdējais singls “Dziesmiņa par krāniņiem un sirsniņām” no šogad izdotā albuma “Lelle”....