Sviestmaize "Vasaras raibumi"

Sviestmaize "Vasaras raibumi"

1. Pārgrieziet bulciņas uz pusēm un sasmērējiet ar majonēzi. 2. Desu sagrieziet salmiņos un lieciet uz maizītēm. Apberiet ar sieru. 3. Tomātu aplīšus iegrieziet līdz pusei. Malas ielokiet un lieciet pa virsu. Dekorējiet sviestmaizi ar majonēzi un zaļumiem.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Pica kas pica !
02.08.2007. plkst. 21:00
Izskatās pēc mazām, neceptām picām.. Esmu līdzīgas ēdusi, vēl tikai vajag ielikt mikroviļņu krāsnī un uzkarsēt, ļoti garšīgi!
02.08.2007. plkst. 15:06

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Jauns Noras Džonsas DVD

Iznācis jauns daudzkārtējās Grammy balvas ieguvējas, arī Latvijā ļoti populārās amerikāņu dziedātājas Noras Džonsas DVD – Live From Austin TX ar koncerta ierakstu, kas noticis 2007....