Lasītāju receptes

d_kundze 2008-09-28

Pica ar paipalu olām

Būs nepieciešams:
125 g biezpiena
1 paciņa mīklas irdinātāja
4 ēd.k. olīveļļas
1 ola un 1 dzeltenums
1 ķiploka daiviņa
250 g miltu
300 g spinātu
1 sīpols
sviests
100 g mīksta siera un 100 g kausēta siera
200 g tomātu
4 paipalu olas
muskatrieksts,sāls,pipari
3 ēd.k. sasmalcināta bazilika
4 ēd.k. sagrieztu melno olīvu

Pagatavošana:
Samaisa biezpienu ar šķipsniņu sāls,olīveļļu,olu ,dzeltenumu,miltiem un mīklas irdinātāju.Liekam uz 30 min. vēsumā.Spinātus sautējam,nospiežam un sagriežam.Sīpolu un ķiploku smalcinam un apcepam sviestā,pievienojam spinātus un mīksto sieru,garšvielas.Kausēto sieru pacensties sagriezt kubiņos ar tomātiem,likt klāt baziliku,olīvas.Gatavo mīklu censties sadalīt uz 8 porc.,veidot plācenīšus,likt uz plāts.4 plācenīšiem liekam virsū tomātu masu,bet 4 spinātu masu un uzsist paipalu olas.Cepam cepeškrāsnī 25 min.200*C sanāk liela ņamma!:)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

29. jūnijā Pētera baznīcā kamerkoris „Ave Sol” atskaņos 1973. gadā aizliegto koncertprogrammu

Rīgas Sv. Pētera baznīcā 2009. gada 29. jūnijā, Pēterdienā, plkst. 18:00 Rīgas kamerkoris „Ave Sol” atskaņos arhitekta Andreja Holcmaņa (18.07.1920.–30.04.2009.) pirms 36 gadiem...