Lasītāju receptes

vineta33 2008-06-01

Gurķu un pieneņu salāti

5 svaigi gurķi
2 sīpoli
2 ēdamk.pieneņu ziedu
4 ēdamk.augu eļļas
pipari
sāls

Gurķus un sīpolus sagriež salmiņos, pievieno sāli, smalkos piparus , augu eļļu. Visu samaisa un pārkaisa ar pieneņu ziedlapiņām.
Labu ēstgribu!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

Aleksejs Naumovs. "Dzimšanas diena". Glezniecība

„DZIMŠANAS DIENA”  —  katrs zinām, ka tie ir svētki, kas aicina just prieku par dzīvi,  apzināties, ka tas ir vērtīgākais, kas mums pieder — katram atvēlētais laiks,...