Lasītāju receptes

alishe 2008-01-17

Kliņģerītes salātos

50 g svaigi vai žāvēti kliņģerīšu ziedi
100 g gurķu
50 g lociņus
2 ēdamkarotes krējums
1 ola

Notīra un sagriež šķēlītes gurķi.
Tam pārber nomazgātus un sasmalcinātus kļiņģerīšu ziedus un lociņus.
Virsū uzliek vārītas olas daiviņas, pārlej krējumu, pieber sāli un pārkaisa ar dillēm.
Pasniedz ar grauzdiņiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

„Bedwetters” klubā Depo

Piektdien, 31. jūlijā Vecrīgas klubā „Depo” 10. viesošanos Latvijās atzīmēs  igauņu grupa „Bedwetters”, koncertā uzstāsies arī pašmāju grupa „Pent-in dreams”.

Ieeja uz...