Dzeltenie rīsu salāti parikas kronī

Dzeltenie rīsu salāti parikas kronī

Vārīt rīsus sālsūdenī. Cūkgaļu sagriež mazos kubiciņos un apcep olīveļļā. Gurķi sagriež mazos kubiciņos. Parikai nogriež "cepurīti" un malas apgriež zigzaga formā. Parikas pāri palikumus sagriež kubiciņos. Etiķi samaisa ar sojas eļļu, pievieno sāli, kariju un čilli, pēc tam, sasmalcinātu ķiploku. Rīsus samaisa ar iegūto mērci un atstāj uz 1 stundu. Pēc tam pievieno gaļu, gurķi, papriku un sagrieztu tomātu. Salātus liek parikas kronī un noformē ar olīvēm un pētersīļa zaļumiem.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Ar šito salātu kroni liela ņemšanās ,
26.09.2007. plkst. 14:13
var jau but ka labs
14.07.2007. plkst. 23:07

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem