Pavasara salāti no pienenēm

Pavasara salāti no pienenēm

Notīriet pieneņu lapas, nomazgājiet un nosusiniet. Taukus sagrieziet plānos salmiņos, izkausējiet uz mērenas uguns. Ādiņas izņemiet un atdzesējiet. Maizi sagrieziet mazos kubiciņos, apcepiet izkausētajos taukos, līdz tie kļūst brūni un kraukšķīgi. Sīpolu un ķiploku smalki sagrieziet un pievienojiet maizei. Etiķi apmasiet ar cukuru, sāli, pipariem un sinepēm, pēc tam pa pilei pievienojiet eļļu, un maisiet līdz iegūsiet viendabīgu masu. Pieneņu lapas salieciet uz ēdiena un aplejiet ar mērci. Ādiņas vēlreiz ātri uzsildiet, un lieciet virsū ar sīpol - ķiploku masu un maizes kubiciņiem. Salātus uzreiz jāpasniedz.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Galvenais iemesls, kāpēc rīsi tiek audzēti appludinātos rīsa laukos, ir nezāļu iznīdēšanai. Patiesībā rīsi spēj augt arī sausās teritorijās

Pasākumi

"French Electro Connection II"



24.jūlijā klubs "Dirty Deal Cafe"
sadarbībā ar "Francijas Kultūras Centru" piedāvā Franču elektroniskās
mūzikas pasākumu "French Electro Connection II",...