Lasītāju receptes

ladysany 2007-11-10

Ar banāniem pildīta cāļa krūtiņa

Sastāvdaļas;
4cāļa krūtiņas

3 žāvētas sasmalcinātas vīģes

4 banāni (2 banāni jāsagriež kubiciņos, atlikušie divi jāsagriež 10 cm garās šķēlēs)

2 ēdamkarotes svaiga sakapāta rozmarīna

50 g Gargonzolas siera

2 ēdamkarotes eļļas

1 ēdamkarote medus

3 gab. sarkanās paprikas

sāls, pipari

PAGATAVOŠANA:

Izdariet 5 cm garu iegriezumu abās krūtiņas treknākajās pusēs tā, lai izveidotos kabatiņa. Izveidojiet gaļas pildījumu, samaisot vīģes, banānus, rīvētu sieru, sāli un piparus. Iepildiet 1/4 pildījuma katrā kabatiņā. Kabatiņas šķēlumu sastiprināšanai izmantojiet zobu bakstāmos. Uz mērenas uguns uzkarsē pannā eļļu. Apcep cāļa krūtiņas no abām pusēm (apmēram 4 min.), ieziež cāļa krūtiņas ar medu un vēlreiz liek uz pannas. Uz pannas blakus liek sagrieztus piparus un banānu šķēles, apmēram 3 min. cep no abām pusēm. Pirms pasniegšanas apkaisa ēdienu ar rozmarīnu!


Lai labi garšo;)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Aisha prezentē savu pirmo soloalbumu

Ar kārtīgu ballīti Aisha laidusi klajā savu pirmo soloalbumu „Viss kārtībā, Mincīt...”...