Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-27

Ceptas reņģes un kartupeļu biezenis ar mārrutkiem

500 g saldēta kartupeļu biezeņa ; 500 g reņģu ; 100 g kviešu miltu ; 400 g ūdens vai piena ; 3 ēdamk. mārrutku pastas ; sāls un pipari ; sviests vai margarīns.
Pagatavo kartupeļu biezeni , kā minēts pamācībā uz paciņas . Pievieno tam sāli un mārrutku pastu.
Samaisa sāli un piparus ar miltiem.
Apviļā reņģu filejas miltos un cep uz pannas. Gatavas pasniedz ar kartupeļu biezeni.
Lai sokas ,

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Sintija
Izklausās labi! :)
08.03.2010. plkst. 16:50

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vaniļa, mokka kafija, šokolāde un kanēlis tiek uzskatīti par „smagiem” un nepiemērotiem vīna pavadoņiem, kaut arī to smarža un nianses piemīt dažādu vīnu aromātos

Pasākumi

„Depeche Mode” pabeidz jaunā albuma ierakstu

Koncertaģentūra „FBI” informē: Lielbritānijas kulta grupa „Depeche Mode”, kas 25. maijā sniegs koncertu „Skonto” futbola stadionā, Rīgā, ir noslēgusi darbu pie sava jaunākā...