Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-27

Ceptas reņģes un kartupeļu biezenis ar mārrutkiem

500 g saldēta kartupeļu biezeņa ; 500 g reņģu ; 100 g kviešu miltu ; 400 g ūdens vai piena ; 3 ēdamk. mārrutku pastas ; sāls un pipari ; sviests vai margarīns.
Pagatavo kartupeļu biezeni , kā minēts pamācībā uz paciņas . Pievieno tam sāli un mārrutku pastu.
Samaisa sāli un piparus ar miltiem.
Apviļā reņģu filejas miltos un cep uz pannas. Gatavas pasniedz ar kartupeļu biezeni.
Lai sokas ,

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Sintija
Izklausās labi! :)
08.03.2010. plkst. 16:50

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākais kabacis pasaulē svēra vairāk kā 65 kg

Pasākumi

Rīgas svētkus apmeklējuši vairāk nekā 120 000 cilvēku

Rīgas svētkus pagājušās nedēļas nogalē no 15. līdz 17.augustam apmeklējuši vairāk nekā 120 000 cilvēku, liecina pasākumu organizatoru veiktie aprēķini....