Lasītāju receptes

zazza 2008-04-22

Krāsains un sātīgs :)

Tas ir dārzeņu un vistas gaļas.. mm grūti nosauk, bet sanāk, ka sautējums!

Nepieciešams:

2 brokoļu galviņas
1/2 maza puķkāposta
2 paprikas (1 sarkana, 1 dzeltena)
500 g šampinjoni
1 neliels cukini
3 vistas filejas
1 sīpols
1 ķiploku daiviņa
garšvielas, sojas mērce
kartupeļu ciete

Pagatavošana:

Brokoļus un puķkāpostu sadala nelielos gabalos un noblanšē vieglā sālsūdenī 5 min. Noskalo zem auksta ūdens.
Tikmēr sagriež vistas fileju strēmelītēs un iemarinē ar sojas mērcē ar sasmalcinātu ķiploku un piparu maisījumu.
Šampinjonus sagriež 4 daļās. Sagriež papriku 1cm platās strēmelēs un tās vēl uz pusēm un ripās sīpolu un cukini.
Un sāk visu cept. Tātad pannā (es lietoju vok) pirmos apcep brokoļus un puķkāpostu, pārlej pāri nedaudz sojas mērci un pārliek kādā katliņā .Nākošās cep cukini ripiņas. Tad šampinjonus, pievieno sīpolu. Un arī pievieno katliņā. Apcep papriku. Un visbeidzot vistas fileju. Vistas fileju pirms tam apviļā kartupeļu cietē, tas sanāk kraukšķīga garoziņa. Kad tas viss ir gatavas, tad katliņā visu samaisa, nedaudz pasautē un pasniedz! Rezultātā ir ļoti daršīgs un veselīgs dārzeņu sautējums ar gaļu un sēnēm.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ir nepieciešama tonna ūdens, lai iegūtu mārciņu smalkā cukura

Pasākumi

Filips Kirkorovs 25 gadu laikā 25. reizi Latvijā

13. martā, savas 25 gadu karjeras laikā, 25. reizi Latvijā viesojās viena no Krievijas skandalozākajām popzvaigznēm – Filips Kirkorovs. Šoreiz mākslinieks nebija viens, viņam līdzi gan...