Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-17

Baklažānu rulete

4 porc.
2 lieli baklažāni
sāls
8 vidēji lieli tomāti
400 g ļoti trekna siera
saišķītis bazilika
pipari
2 ēdamk. eļļas
300 ml dārzeņu buljona
40 g sviesta vai margarīna
40 g... Lasīt »

rituks10 2009-01-13

Dārzeņu ragū ar burkāniem

4 porc.
3 lieli burkāni
3 vidēji lieli kartupeļi
neliels kālis vai rācenis
selerija
bundžiņa konservētu zaļo zirnīšu
neliels kabacis
sīpols
2 ēdamk. sviesta
gl.... Lasīt »

umbrinja 2009-01-12

Ekonomiskā svētdienas zupa.

Dārzeņu zupa, kas ļoti vērtīga pēc nedēļas nogales pārēšanas un alkohola pārmērībām.

Viss, kas nepieciešams:
puķķāposts
2-3 burkāni,
Sarkanais kāposts,
2 sarkanās... Lasīt »

moka 2008-07-14

Zirņu kotletes

Sastāvdaļas:
1 kg pelēkie zirņi
2 gab.sīpoli
1 galv.ķiploki
2-3 olas
2-3 ēdamkarotes milti
2-3 ēdamkarotes krējums


Izvārīt zirņus,samalt ar sīpoliem un... Lasīt »

ligatt 2008-06-06

Baklažāni karijā

Baklažāni karijā

Sastāvdaļas
Baklažāns
Kokosrieksts
Kokosriekstu piens
Kurkuma (karijs)
Rozā pipars
Sarkanā paprika
Svaigs timiāns

Pagatavošana
Latvijā visizplatītākais ir dzeltenais karijs... Lasīt »

maigucis 2008-04-22

Ķirbji ar omleti

400 g ķirbju,
2 ēdamk. miltu,
4 olas,
6 ēdamk. sviesta vai margarīna,
piens,
sāls,
pipari,
zaļumi.
Gabaliņos sagrieztus ķirbjus apvārta miltos un apcep sviestā , ... Lasīt »

zazza 2008-04-22

Krāsains un sātīgs :)

Tas ir dārzeņu un vistas gaļas.. mm grūti nosauk, bet sanāk, ka sautējums!

Nepieciešams:

2 brokoļu galviņas
1/2 maza puķkāposta
2 paprikas (1 sarkana, 1 dzeltena)
500 g... Lasīt »

manikire 2007-12-03

Rizoto ar spinātiem un pesto mērci

Sastāvdaļas:
• 1 glāze rizoto (arborio) rīsu
• 1 šalotes sīpols
• 4 ēdamkarotes olīveļļas
• 4 glāzes svaiga dārzeņu buljona
• 300 g spinātu lapu (svaigu vai saldētu)... Lasīt »

zazza 2007-10-31

Pildīti kabači

1 kabacis
500 g maltā gaļa
burkāns
1 sīpols
sāls, Sata Maria garšvielu maisījums
krievijas siers

Kabaci nomizo un pārgriež gareniski uz pusēm. Izņem viduci, lai iegūtu tādu... Lasīt »

ladysany 2007-10-11

Pildīti tomāti ar sēnēm

Sastāvdaļas:
5 tomāti
Pildījumam:
½ glāzes sautētu sēņu
1 šķēle šķiņķa
1 sīpols
pētersīļa vai selerijas sakne
sāls, cukurs, maltie pipari

Kā... Lasīt »

Translate

Šodien

2019. gada 25. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

90. gadu spožākās deju mūzikas zvaigznes uzstāsies Rīgā

Jau šī gada 21.novembrī plkst. 20:00 šova „Back to the 90ties!” ietvaros uz „Arēna Rīga” skatuves kāps spožu, pasaulslavenu deviņdesmito gadu zvaigžņu plejāde.
Ar savu...