Lasītāju receptes

guntilona 2007-10-22

Zirņu, desas ņammma

ņem konservētos zirņus zaļos...desu un krējumu!
desu sagriež un apcep- cik- ta spēc paša izvēles, es parasti uz aci, cik var apēst :)...kad desa apcepās pieliek zirņus, vismaz pusburku- arī pēc vēlmes un bik uzlej to zirņu ūdentiņu virsū, tad visu pavāra, kamēr zirņi mīksti, liek krējumu un cep...neilgi, kamēr krējums tads kā mērcīte...ēdiens gatavs! var pievienot zaļumus!ņam

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Albumus izdod pusaudžu elki Miley Cyrus un Jonas Brothers

Augustā mūzikas izdevniecības “Universal Music” apgādā Latvijā savus albumus klajā laiž jaunās amerikāņu tīņu superzvaigznes Mailija Sairusa (Miley Cyrus) un Jonas Brothers....