Lasītāju receptes

liepiņa 2008-04-28

Šampinjonu sautējums

Gatavošanas laiks - 25 min
4 personām

500 g kartupeļu
2 burkāni
1 ēd.k. margarīna vai sviesta
1/2 tējk.sāls
1/4 tējk. smalko melno piparu
1/2 buljona bubiņa
150 g ūdens
500 g sēņu
1 ēd.k. augu eļļas
Sāls, melnie pipari
1 saišķītis pētersīļu

1.Notīra kartupeļus un burkānus. Sagriež vidēji lielos gabalos.
2.Pannā uzkarsē taukvielas un apcep dārzeņus
3. Pievieno sāli un piparus. Sadrupina pusi no buljona kubiņa un uzkaisa uz dārzeņiem. Pielej ūdeni.
4. Sautē apmēram 10 minūtes.
5. Sēnes notīra un apcep eļļā, līdz iztvaiko liekais šķidrums un tās maina krāsu.
6. Pievieno sāli un piparus.
7. Sēnes sajauc ar dārzeņiem un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
8. Pasniedz ar graudu maizi, sviestu un sieru.




Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Rīsi – tā ir galvenā uztura kultūra pusei zemeslodes iedzīvotāju

Pasākumi

Mūsdienu deja

Tā pati, ko zinātāji sauc par laikmetīgo deju
Tā pati, kas pamatā mūsdienu dejas izrādēm
Tā pati, kas skaista un veselīga ...