Lasītāju receptes

vera 2008-04-26

Karpa saldkrējuma mērcē

Sastāvdaļas:
karpa,vēlams ap 1,5 kg un vairāk
salds krējums 0,2
trīs daiviņas ķiploka
majonēze
sāls
pipari melnie
viens burkāns
viena paprika
dilles,pētersīļi

Pagatavošana: (laiks: 40 minūtes)

Veselu karpu iztīra,atstājot galvu un asti.
Ierīvē ar sasmalcinātiem ķiplokiem, sāli un pipariem, tur ledusskapī līdz 30 min.
Uz pannas uzliek sagrieztus burkānus un papriku, pavisam nedaudz ūdens, uzliek karpu, cep cepeškrāsnī (180-190)apm. 20 min. Tad karpu apgriež uz otru pusi, pārlej ar saldā krējuma-majonēzes mērci un atkal sautē līdz gatava. Pirms pasniegšanas - izdekorē ar dillēm, pētersīļiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 08. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

„Bedwetters” klubā Depo

Piektdien, 31. jūlijā Vecrīgas klubā „Depo” 10. viesošanos Latvijās atzīmēs  igauņu grupa „Bedwetters”, koncertā uzstāsies arī pašmāju grupa „Pent-in dreams”.

Ieeja uz...