Sitenis "Astoņkājis"

Sitenis "Astoņkājis"

Kartupeļus izvāriet sālsūdenī, sarīvējiet un sajauciet ar sviestu, olas dzletenumu, ķiplokiem un tunci. No masas veidojiet 6 siteņus, apviļājiet sakultā olā un rīvmaizē un cepiet eļļā, līdz gatavs. Gatavos siteņus lieciet uz šķīvja, noformējiet ar lociņiem un pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Stipri etiķaini ēdieni samazina mēles jūtīgumu un spēju atšķirt skābu, rūgtu, sālītu un saldu garšu

Pasākumi

„Jaunā Viļņa 2005” laureāts un konkursa muzikālais līdzproducents Brendons Stouns iekaro vācu Perisas Hiltones sirdi

20. oktobrī Vācijā notika Brendona Stouna (Brandon Stone) jaunās dziesmas „Here I Am” un tās videoklipa pirmizrāde. Par klipa režisoru un scenārija autoru kļuva plaši pazīstamais vācu...