Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-20

Rabarberu un biezpiena sacepums

500 g biezpiena
200 g cukura
3 olas
1 citrona sula un rīvēta miziņa
1 tējk. cepamā pulvera
60 g mannas
500 g rabarberu

Biezpienu samaisa ar cukuru , olu dzeltenumu , citrona sulu un rīvētu miziņu, mannu un cepamo pulveri.
Visu izlaiž caur gaļas mašīnu , lai izveidotos viendabīga masa. Gatavajā masā iemaisa rabarbera gabaliņus un beigās saputotu olu baltumus.
Visu liek ar margarīnu ieziestā formā un cep cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā apm. 1 stundu.

Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Iemesls tam, ka medu ir tik viegli sagremot, ir tāds, ka to jau ir sagremojusi bite

Pasākumi

Ar jaunu albumu atgriežas Chris Isaak

Mūzikas izdevniecības “Warner Bros.” apgādā klajā nācis amerikāņu dziedātāja Krisa Aizaka (Chris Isaak) jaunais albums “Mr. Lucky”.
...