Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-20

Rabarberu un biezpiena sacepums

500 g biezpiena
200 g cukura
3 olas
1 citrona sula un rīvēta miziņa
1 tējk. cepamā pulvera
60 g mannas
500 g rabarberu

Biezpienu samaisa ar cukuru , olu dzeltenumu , citrona sulu un rīvētu miziņu, mannu un cepamo pulveri.
Visu izlaiž caur gaļas mašīnu , lai izveidotos viendabīga masa. Gatavajā masā iemaisa rabarbera gabaliņus un beigās saputotu olu baltumus.
Visu liek ar margarīnu ieziestā formā un cep cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā apm. 1 stundu.

Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Visvairāk Coca – Cola uz vienu iedzīvotāju tiek patērēta Islandē

Pasākumi

Daiņa Lesiņa keramikas izstāde Kāpnes

Raksturojot Daiņa Lesiņa radošo veikumu keramikas jomā, jāuzsver, ka viņa darināto priekšmetu primārā funkcija nav lietojamība, bet gan to spēja raisīt skatītājos emocijas, vēlmes,...