Lasītāju receptes

rock 2008-08-18

Kāpostu sacepums

2 kg svaigi kāposti
200 g mannā
20 g abolas
100 g margarīns
50 g rīvmaize
50 g skābs krējums

Kāpostus saēvelē vai sakapā salmiņos un sautē ar taukiem. Pieber mannā putraimus un vāra kamēr kāposti gatavi. Pēc tam atdzesē un pievieno sakultas olas. Panu ietauko un izkaisa ar rīvmaizi, liek sagatavoto masu un sacep brūnu. Pasniedzot pievieno krējumu, zaļumus. Labi der pie vārītiem gaļas ēdieniem.

Lai labi garšo :)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

Akcija "Gribi satikt Akon un Snoop Dogg?Piedalies!" noslēgusies

Sveiks, lasītāj!Šajā gadā, kad Latviju apciemo tik daudz slavenu mākslinieku, arī portāls IrLaiks.lv ir uz mūzikas "viļņa".Esam sagatavojuši jaunu pārsteigumu un izaicinājumu tieši Tev... ...