Lasītāju receptes

rock 2008-08-18

Kāpostu sacepums

2 kg svaigi kāposti
200 g mannā
20 g abolas
100 g margarīns
50 g rīvmaize
50 g skābs krējums

Kāpostus saēvelē vai sakapā salmiņos un sautē ar taukiem. Pieber mannā putraimus un vāra kamēr kāposti gatavi. Pēc tam atdzesē un pievieno sakultas olas. Panu ietauko un izkaisa ar rīvmaizi, liek sagatavoto masu un sacep brūnu. Pasniedzot pievieno krējumu, zaļumus. Labi der pie vārītiem gaļas ēdieniem.

Lai labi garšo :)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pērles izkūst etiķi

Pasākumi

Festivāls "MOONLIGHT PARTY 2009 "

11. jūlijā Saulkrastu pludmalē notiks festivāls „Moonlight Party” Uz
piecām pasākuma skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 mākslinieku, tai
skaitā – Martin Solveig, Sandy Rivera,...