Lasītāju receptes

Laša un kafijas sacepums

ligatt 2008-06-06

Laša un kafijas sacepums

Sastāvdaļas
Lasis
Puravs
Mazie burkāni
Citrons
Olīveļļa
Espresso
Brendijs (piem. Belij aist)
Sāls, pipari
2000 C karsta krāsns

Pagatavošana
Pannu uzkarsē uz plīts, apslaka ar olīveļļu. Liek virsū lasi un viegli apcep no abām pusēm, uzmal sāli, piparus. Uz pannas blakus lasim uzber mazos burkānus, sagrieztu puravu.
Lasim uzspiež citrona sulu.
Uz laša uzber stiprākās grauzdētās espresso pupiņas, uzlej brendiju.
Liek krāsnī un cep, kamēr gatavs. Tikai nepārcep, lasis gatavs ļoti ātri.
Pirms ēšanas noņem ādu ar zvīņām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vārīti dārzeņi satur tādu pašu daudzumu A vitamīna kā svaigi

Pasākumi

Andrejsalā skanēs industriālā mūzika

Piektdien, 29. augustā, Andrejsalas dienvidu krastā pietauvotajā Peldošajā darbnīcā nr. 659 notiks Latvijas industriālās mūzikas festivāls Naktsmaiņa, kas ilgs no pulksten 19.00 līdz pat...