Lasītāju receptes

Laša un kafijas sacepums

ligatt 2008-06-06

Laša un kafijas sacepums

Sastāvdaļas
Lasis
Puravs
Mazie burkāni
Citrons
Olīveļļa
Espresso
Brendijs (piem. Belij aist)
Sāls, pipari
2000 C karsta krāsns

Pagatavošana
Pannu uzkarsē uz plīts, apslaka ar olīveļļu. Liek virsū lasi un viegli apcep no abām pusēm, uzmal sāli, piparus. Uz pannas blakus lasim uzber mazos burkānus, sagrieztu puravu.
Lasim uzspiež citrona sulu.
Uz laša uzber stiprākās grauzdētās espresso pupiņas, uzlej brendiju.
Liek krāsnī un cep, kamēr gatavs. Tikai nepārcep, lasis gatavs ļoti ātri.
Pirms ēšanas noņem ādu ar zvīņām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Akcija "Laimē ielūgumu uz Scorpions koncertū" noslēgusies

Sveiks, lasītāj!
4.novembrī multifunkcionālajā halē „Arēna Rīga” savas 2008.gada turnejas ietvaros koncertēs rokmūzikas veterāni - pasaulslavenā vācu rokgrupa Scorpions.  ...