Lasītāju receptes

Laša un kafijas sacepums

ligatt 2008-06-06

Laša un kafijas sacepums

Sastāvdaļas
Lasis
Puravs
Mazie burkāni
Citrons
Olīveļļa
Espresso
Brendijs (piem. Belij aist)
Sāls, pipari
2000 C karsta krāsns

Pagatavošana
Pannu uzkarsē uz plīts, apslaka ar olīveļļu. Liek virsū lasi un viegli apcep no abām pusēm, uzmal sāli, piparus. Uz pannas blakus lasim uzber mazos burkānus, sagrieztu puravu.
Lasim uzspiež citrona sulu.
Uz laša uzber stiprākās grauzdētās espresso pupiņas, uzlej brendiju.
Liek krāsnī un cep, kamēr gatavs. Tikai nepārcep, lasis gatavs ļoti ātri.
Pirms ēšanas noņem ādu ar zvīņām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 11. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ēdiena oranžā nokrāsa dāvā mundrumu. Ir pierādīts, ka ne tikai vitamīnu sastāvs, bet pat ēdienu krāsa ietekmē cilvēka veselību un garastāvokli. Piemēram, burkāni, apelsīni, smilts ērkšķis, persiki, aprikozes, melones, oranžie kabači un ķirbji papildina enerģiju, nostiprina imūnsistēmu, uzlabo asinsriti. Oranžā krāsa izstaro prieku un atbrīvo mūs no negatīvām emocijām, padara par sabiedriskiem un radošiem cilvēkiem

Pasākumi

Aleksandra Buinova koncerts pārcelts uz nākamā gada februāri

20.augustā ieplānotā Krievijas estrādes dziedātāja Aleksandra Buinova uzstāšanās Dzintaru koncertzālē ir pārcelta uz 2009.gada 13.februāri, un tā notiks Rīgas Kongresu namā. Koncerta...