Gaļas sacepums ar dārzeņiem

Gaļas sacepums ar dārzeņiem

Liellopu gaļu un desu sagrieziet kubiņos, pievienojiet sakapātu sīpolu un apcepiet līdz zeltainam brūnumam. Tad pielejiet alu, pievienojiet sāli un piparus un sautējiet 30 – 40 minūtes.

Kabačus sagrieziet šķēlītēs un apcepiet sviestā. Siltumizturīgā stikla traukā, kas ieziests ar sviestu, pa kārtām lieciet kabačus un sautēto gaļu. Olas viegli saputojiet, pievienojiet sāli un pienu un samaisiet. Ar iegūto masu aplejiet gaļu un dārzeņus un virsū kaisiet sieru. Cepiet 20 minūtes 200oC.

Sacepumu apberiet ar sagrieztiem lociņiem, rotājiet ar sālītiem gurķiem, tomātiem un kaperiem un pasniedziet.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
laba recepte, kad vecmāmiņa iedod līdz kabačus ar vēlējumu- ēd bēriņ, ēd tik! bet tu nezini ko ar tiem iesākt!
10.04.2008. plkst. 09:09
....izskatas garšigi.... bus jāiemegina!
07.02.2008. plkst. 12:21
Cik skatos,nekad nevaru saņemties tādu pagaršot..kāpēc?-nezinu!
24.09.2007. plkst. 12:05
Labais sacepums ,
24.09.2007. plkst. 11:08

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja uzturā lietosiet pārāk daudz burkānu, kļūsiet oranžs

Pasākumi

Iļģuciema sieviešu cietuma KIAP ‘Mirjama’ tēlotājmākslas studijas audzēkņu darbu izstāde “PIESKĀRIENS BRĪVĪBAI”

Brīvība. Katra paaudze šī vārda semantiku piepildījusi ar savu saturu. Kara un spaidu apstākļos ir citāda izpratne par brīvību, miera un labklājības apstākļos citāda. Bet neviena...