Kartupeļu sacepums ar āboliem

Kartupeļu sacepums ar āboliem

Kartupeļus un ābolus sagrieziet ripiņās. Saldo krējumu saputojiet ar cukuru un pievienojiet muskatriekstu un sāli. Masu sildiet, līdz tā gandrīz sāk vārīties. Siltumizturīgā stikla traukā, kas ieziests ar sviestu, pa kārtām lieciet kartupeļus un ābolus. Apberiet ar sāli un pipariem, pārlejiet ar krējuma masu, pārkaisiet ar rīvmaizi, pārklājiet ar foliju un sakarsētā cepeškrāsnī cepiet līdz pusgatavībai. Pēc tam noņemiet foliju un cepiet vēl 15 min. Pasniedzot rotātu ar zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

VĀCU DŽEZS Gētes institūtā Rīgā

Izstāde aptver gan šī mūzikas žanra vēsturi, gan arī aktuālās tendences, stāsta par klubiem un festivāliem, skaņu ierakstu kompānijām un radio lomu, iepazīstina ar atsevišķām...