Sacepums "Luteklīte"

Sacepums "Luteklīte"

Visas sastāvdaļas norādītajā secībā sajauciet kopā. Siltumizturīgā stikla traukā, kas ieziests ar sviestu, lieciet sagatavoto masu un cepiet 40 - 50 minūtes. Sacepumu dekorējiet ar piparmētru lapiņām un pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Ai ka gribetos sobrid tikt palutinats!
14.05.2008. plkst. 11:21

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Grupa Vaidava pēc 15 gadu pārtraukuma atgriezusies ierakstu studijā

Savulaik populārās latviešu grupas Vaidava dalībnieki pirmo reizi pēc vairāk kā piecpadsmit gadu pārtraukuma atkal apvienojušies un atgriezušies ierakstu studijā lai vēlreiz ierakstītu...