Gaļas sacepums

Gaļas sacepums

Nomazgātus un nosusinātus baklažānus izcepiet cepeškrāsnī, notīriet miziņas, sagrieziet šķēlēs, uzberiet sāli un atstājiet uz dažām minūtēm. Smalki sagrieztu sīpolu un kubiņos sagrieztus tomātus atsevišķi pasautējiet 1 ēdamkarotē eļļas. Tad noņemiet no uguns un uzberiet piparus. Baklažāniem drusku nospiediet lieko šķidrumu, apviļājiet miltos un sakultā olā un apcepiet eļļā.

Gaļu samaliet un pieberiet sāli un piparus. Ar sviestu ieziestā siltumizturīgā stikla traukā lieciet baklažānu kārtu, sīpolu kārtu, gaļas kārtu un tomātu kārtu. Šādā veidā aizpildiet visu trauku (virsējai kārtai jābūt baklažāniem). Atlikušās 5 olas sakuliet un lejiet uz baklažāniem. Cepiet cepeškrāsnī 1 stundu līdz zeltainam brūnumam. Pasniedziet, neizņemot no cepeštrauka.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
tātad kārtainais sacepums ,,
08.01.2008. plkst. 15:41
Man tie baklažāni gan tā nevisai iet pie sirds!
08.01.2008. plkst. 10:05
vai ne ??
04.10.2007. plkst. 13:30
...tiešām izskatās vienkārši & garšīgi..!
24.09.2007. plkst. 17:58

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Auglis ar vislielāko kaloriju saturu ir avokado

Pasākumi

PLAKĀTU KONKURSS – IZSTĀDE: ARĪ BRĪVĪBA

Gētes institūts Rīgā sadarbībā ar Latvijas Okupācijas muzeju, Latvijas Mākslinieku savienību un Latvijas Nacionālā bibliotēku izsludina jaunu konkursu: PLAKĀTU KONKURSS – IZSTĀDE: ARĪ BRĪVĪBA....