Lasītāju receptes

drago 2007-10-03

Maltās gaļas risoto..

Sastāvdaļas:
1 ēd.karote margarīna vai sviesta,
1 sīpols,
1 ēd.kar. karija,
500 g maltās gaļas,
apm. 170 g rīsu,
500 g dārzeņu buljona (no kubiņa),
apm. 125 g saldētu zirņu,
apm. 200 g konservētas kukurūzas,
1/4 tējkar. melno piparu,
1/2 tējk. sāls,
1/2 sarkanās paprikas.

Kā pagatavot:
Sasmalcinātu sīpolu apcep pannā ar augstām malām. Pievieno kariju un malto gaļu, dažas minūtes apbrūnina. Pievieno rīsus un dārzeņu buljonu. Uzliek vāku un vāra 25 minūtes. Kad līdz vārīšanās beigām palikušas 5 minūtes, pievieno zirņus, kukurūzu, sāli un piparus. Pārkaisa ar kubiņos sagrieztu papriku un pasniedz galdā!


PS: Sanāk ļoti garšīgi...
Labu apetīti!

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
gardeedis
Tikai bez taa kubinja, please!!!Nafig shitos E...! Un salkanaas kukuruuzas vietaa iesaku apceptus sagrieztus shampinjonus. Buus super!
31.01.2009. plkst. 15:42

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sākotnējais galdautu izmantojums bijā kā dvieļiem, lai noslaucītu pirkstus un rokas pēc ēšanas

Pasākumi

Apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai

Latvijas skaņu ierakstu producentu, izdevēju un izplatītāju apvienība (LaMPA) paziņo, ka  ir apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai. LaMPA...