Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-15

Lielais liellopu burgers

600 g maltas liellopu gaļas
2 sīpoli
3 ķiploka daiviņas
2 ēdamk. svaigi sakapātu zaļumu- pētersīļi, baziliks, timiāns
3 ēdamk. tomātu kečupa vai sojas mērces
2 ēdamk. sasmalcinātu marinētu gurķu
1 ēdamk. rīvmaizes
2 ēdamk. augu eļļas
1 ēdamk. galda sinepju

Sīpolus un ķiplokus ļoti smalki sakapā , sajauc ar malto gaļu , zaļumiem un gurķiem.
Sāla , piparo, pievieno pēc garšas sinepes , kečupu vai sojas mērci.
Ja masa par šķidru - pievieno rīvmaizi. Pēc tam ar rokām veido lielu plāceni līdz 2 cm biezu , apslaka ar eļļu. Apm. 5 min. cep uz sakarsētām restēm , pēc tam apgriež otrādi un cep atkal apm. 5 min.
Pasniedz ar marinētiem dārzeņiem , lociņiem, aso kečupu un sīpolu ragū.

Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Prāta Vētra prezetē jaunu singlu un videoklipu

Trešdien, 17.jūnijā, vieni no Positivus festivāla galvenajiem māksliniekiem – grupa Prāta Vētra radiostacijām nodos savu jauno singlu „Bēdz” no albuma „Tur kaut kam ir jābūt” un...