Dedzinošais steiks

Dedzinošais steiks

Sīpolu un ķiploku apcepiet. Pievienojiet tomātus, tomātu pastu, sīki sagrieztu papriku, sarkanos piparus un Vusteršīras mērci. Vāriet 10 minūtes. Noņemiet dārzeņu maisījumu no uguns un samaliet blenderī. Pārlieciet samaltos dārzeņus fondjū traukā un pievienojiet svaigo čilli, sāli un piparus. Šo mērci karsējiet uz ļoti mazas uguns. Steiku sagrieziet gabalos. Apcepiet gaļas gabalus otrā fondjū traukā vārošā eļļā un pēc tam uz 1 -2 minūtēm ielieciet karstajā mērcē. Pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja uzturā lietosiet pārāk daudz burkānu, kļūsiet oranžs

Pasākumi

Sporta namā „Centrs” atvērta šautuve

Jaunajā Sporta namā „Centrs” (Brīvības iela 14, Ventspilī) no 21.jūlija katru darba dienu būs pieejama jaunā šautuve. No plkst. 14:00 līdz 16:30 instruktora uzraudzībā varēs...