Gaļas ēdieni

Pildīti tomāti

Pildīti tomāti (1)

Paredzēts 6 personām

Gulašs

Gulašs (15)

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 4 personām

Viltotās kotletes

Viltotās kotletes (12)

Pagatavošanas laiks 70 minūtes

Paredzēts 8 personām

Gulašs

Gulašs (7)

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 2 personām

Mājas šķiņķis

Mājas šķiņķis

Pagatavošanas laiks 120 minūtes

Paredzēts 10 personām

Banketa ēdiens "Atmiņas par vasaru"

Banketa ēdiens "Atmiņas par vasaru"

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 2 personām

Cūkgaļas karbonādes

Cūkgaļas karbonādes (2)

Paredzēts 4 personām

Aknu karbonādes ar olām un sieru

Aknu karbonādes ar olām un sieru

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 4 personām

Aitas gaļas karbonādes folijā

Aitas gaļas karbonādes folijā (3)

Pagatavošanas laiks 50 minūtes

Paredzēts 3 personām

Aitas gaļas karbonādes

Aitas gaļas karbonādes

Pagatavošanas laiks 200 minūtes

Paredzēts 4 personām

Karbonādes Karību gaumē

Karbonādes Karību gaumē (1)

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 2 personām

Karbonādes "Domino"

Karbonādes "Domino"

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 2 personām

Karbonāde mīklā

Karbonāde mīklā (1)

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 4 personām

Karbonādes Urālu gaumē

Karbonādes Urālu gaumē

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 4 personām

Osabuks

Osabuks (2)

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Paredzēts 2 personām

Pankūkas no subproduktiem

Pankūkas no subproduktiem

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Pankūkas no liellopu aknām

Pankūkas no liellopu aknām

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 6 personām

Šķiņkis ar briseles kāpostiem

Šķiņkis ar briseles kāpostiem (4)

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Paredzēts 4 personām

Dārzeņu ragū ar liellopu gaļu

Dārzeņu ragū ar liellopu gaļu (1)

Pagatavošanas laiks 80 minūtes

Paredzēts 4 personām

Dedzinošais steiks

Dedzinošais steiks

Paredzēts 4 personām

Translate

Šodien

2018. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Mākslas dienas 2009 Latgales Kultūrvēstures muzejā

Kā katru pavasari, arī šogad, visā Latvijā 18.aprīlī ir sākušās un līdz 17.maijam turpināsies Mākslas dienas 2009. Rēzeknē ikviens tiek aicināts „ķert mākslu”, ko tiešā un...