Vistas aknas ar papriku

Vistas aknas ar papriku

Aknas kārtīgi nomazgājiet un apžāvējiet. Sakarsētā eļļā apcepiet aknas līdz zeltainam brūnumam un pievienojiet sāli un piparus. Samaziniet liesmu un cepiet vēl 5-7 min. Atlikušajā eļļā 2-3 min cepiet sagrieztus sīpolus, pievienojiet salmiņos sagrieztu papriku un cepiet vēl 5 min. Uz šķīvja lieciet makaronus, aplietus ar aso tomātu mērci, pa virsu lieciet dārzeņus un aknas. Aplejiet ar eļļu, kurā cepāt dārzeņus. Pasniedziet.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ilžuks
Jāa,tas ir gardi,ir jau izmēģināts! Iesaku!
14.07.2015. plkst. 12:41
elīna
garšīgi
03.12.2011. plkst. 11:09
klukste
šito gan pamēģināšu,izskatās viegli un garšīgi!
16.07.2009. plkst. 14:24
Oooo,šo noteikti pamēģināsim!Izskatās varen gardi..! Un man jau ļoti patīk experimentēt ar ēdieniem,un pārsteigt mīļoto ar kaut ko jaunu;)!
28.09.2007. plkst. 15:19

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Vasaras skola par kultūrpolitikas tendencēm Austrumeiropā

Krakovas Starptautiskais Kultūras centrs sadarbībā ar Vīnes Viduseiropas institūtu aicina piedalīties vasaras skolā "20 gadi pēc komunisma. Kultūrpolitika Centrāleiropā", kas...