Vistas aknas ar papriku

Vistas aknas ar papriku

Aknas kārtīgi nomazgājiet un apžāvējiet. Sakarsētā eļļā apcepiet aknas līdz zeltainam brūnumam un pievienojiet sāli un piparus. Samaziniet liesmu un cepiet vēl 5-7 min. Atlikušajā eļļā 2-3 min cepiet sagrieztus sīpolus, pievienojiet salmiņos sagrieztu papriku un cepiet vēl 5 min. Uz šķīvja lieciet makaronus, aplietus ar aso tomātu mērci, pa virsu lieciet dārzeņus un aknas. Aplejiet ar eļļu, kurā cepāt dārzeņus. Pasniedziet.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ilžuks
Jāa,tas ir gardi,ir jau izmēģināts! Iesaku!
14.07.2015. plkst. 12:41
elīna
garšīgi
03.12.2011. plkst. 11:09
klukste
šito gan pamēģināšu,izskatās viegli un garšīgi!
16.07.2009. plkst. 14:24
Oooo,šo noteikti pamēģināsim!Izskatās varen gardi..! Un man jau ļoti patīk experimentēt ar ēdieniem,un pārsteigt mīļoto ar kaut ko jaunu;)!
28.09.2007. plkst. 15:19

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

Dizains LV

Izstādes DIZAINS LV mērķis ir Latvijas dizaina popularizēšana, sabiedrību izglītošana un dizaina vides aktivizēšana. Rādīt labākos produktus, kas šobrīd ir mūsu dizaina spožākie...