Vistas aknas ar papriku

Vistas aknas ar papriku

Aknas kārtīgi nomazgājiet un apžāvējiet. Sakarsētā eļļā apcepiet aknas līdz zeltainam brūnumam un pievienojiet sāli un piparus. Samaziniet liesmu un cepiet vēl 5-7 min. Atlikušajā eļļā 2-3 min cepiet sagrieztus sīpolus, pievienojiet salmiņos sagrieztu papriku un cepiet vēl 5 min. Uz šķīvja lieciet makaronus, aplietus ar aso tomātu mērci, pa virsu lieciet dārzeņus un aknas. Aplejiet ar eļļu, kurā cepāt dārzeņus. Pasniedziet.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ilžuks
Jāa,tas ir gardi,ir jau izmēģināts! Iesaku!
14.07.2015. plkst. 12:41
elīna
garšīgi
03.12.2011. plkst. 11:09
klukste
šito gan pamēģināšu,izskatās viegli un garšīgi!
16.07.2009. plkst. 14:24
Oooo,šo noteikti pamēģināsim!Izskatās varen gardi..! Un man jau ļoti patīk experimentēt ar ēdieniem,un pārsteigt mīļoto ar kaut ko jaunu;)!
28.09.2007. plkst. 15:19

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Kakao – šokolādes galvenā sastāvdaļa – ir kaitēkļu apsēstākais koks džungļos

Pasākumi

Izstāde „Latvijas Restauratoru biedrībai – 20”

No 11.06 - 11.07.2009. Rīgā, Mencendorfa namā skatāma Latvijas Restauratoru biedrības jubilejas izstāde. Tajā piedalās restauratori, kas pārstāv dažādas restaurācijas specializācijas....