Lasītāju receptes

ligatt 2008-05-08

Cālis pikantā mērcē

Vajadzēs:
600 g cāļa fileju
1 paciņa Spicy Durban Curry kulinārijas mērces

Sagrieziet cāļa filejas četros gabalos. Gaļu apcepiet un pievienojiet karija mērci. Uz lēnas uguns sautējiet 15 minūtes.

Pikanta lēcu un kuskusa piedeva
1 tējkarote sasmalcinātu ķiploku
½ sīki sagriezta sīpola
Nomu Āfrikas garšviela
1 ēdamkarote sviesta
3 dl kuskusa
aptuveni 5 dl vistas buljona, ko pagatavo no Ina Paarman pulvera
Sālīti rieksti
Rozīnes
1 kārba Cabanon lēcu, bez šķidruma
Platlapu pētersīļi

Piedeva mazās bļodiņās
Peach Pickle čatnijs un Rainbow Cuisine dateļu un tomātu čatnijs

Apbrūniniet sasmalcinātu ķiploku, sīki sagrieztu sīpolu un kuskusu sviestā, pievienojiet Āfrikas garšvielu. Pieliejiet karstu buljonu, pievienojiet riekstus un rozīnes. Turpiniet sautēt uz lēnas uguns, kā norādīts uz paciņas. Pievienojiet lēcas un sakapātus pētersīļus. Pasniedziet pikanto cāli karija mērcē ar kuskusu, čatniju un naan maizi.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kakao – šokolādes galvenā sastāvdaļa – ir kaitēkļu apsēstākais koks džungļos

Pasākumi

Uz komēdijas “Rīga – Dakāra” pirmizrādi visas biļetes izpārdotas!

7.februārī Dailes teātra mazajā zālē notiks sensacionālas komēdijas “Rīga – Dakāra” pirmizrāde, kuras varoņu ādā iejutīsies humoriste Jana Duļevska un aktieris Jānis Jarāns....