Pīle mērcē (2)

Pīle mērcē (2)

Pīli apcepiet līdz zeltainam brūnumam, liekot ar krūtiņu uz leju. Aplejiet ar ūdeni, pievienojiet sojas mērci, vīnu, sagrieztus sīpolus un dilles, kariju, muskatriekstu, ingveru un sāli un vāriet uz lēnas uguns, līdz gaļa ir gatava. Lai pagatavotu mērci, pie 3 gl. buljona pievienojiet cukuru un vāriet buljonu, līdz paliek tikai puse no sākumā esošā buljona. Tad pievienojiet aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti un vāriet, līdz mērce ir gatava. Pīli pasniedziet sagrieztu, sakarsētu, ieliktu traukā un aplietu ar mērci un dekorētu ar zaļumiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
labak cuciņu
02.11.2007. plkst. 07:26

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Bez ūdens cilvēks var izdzīvot vidēji 11 dienas

Pasākumi

Vārda Jānis maģiskā nozīme

24. jūnijā Jāņi svin vārda dienu. Jānis - Vislatviskākais vārds, kuram ir vislielākā tipu dažādība.
Pirmais tips. Vīrišķīgais Jānis. Iejūtīgs kolēģis, pa¬sakains bērnu tēvs,...