Pīle mērcē (2)

Pīle mērcē (2)

Pīli apcepiet līdz zeltainam brūnumam, liekot ar krūtiņu uz leju. Aplejiet ar ūdeni, pievienojiet sojas mērci, vīnu, sagrieztus sīpolus un dilles, kariju, muskatriekstu, ingveru un sāli un vāriet uz lēnas uguns, līdz gaļa ir gatava. Lai pagatavotu mērci, pie 3 gl. buljona pievienojiet cukuru un vāriet buljonu, līdz paliek tikai puse no sākumā esošā buljona. Tad pievienojiet aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti un vāriet, līdz mērce ir gatava. Pīli pasniedziet sagrieztu, sakarsētu, ieliktu traukā un aplietu ar mērci un dekorētu ar zaļumiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
labak cuciņu
02.11.2007. plkst. 07:26

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Izdots brīnumpasakas “Reiz bija...” DVD

Brīnumpasakas "Reiz bija..." DVD versija ir Rīgas Bērnu un jauniešu muzikālā teātra “RīBēJa MuTe” dāvana Latvijai un tās iedzīvotājiem nozīmīgajā jubilejas gadā....