Pīle mērcē (2)

Pīle mērcē (2)

Pīli apcepiet līdz zeltainam brūnumam, liekot ar krūtiņu uz leju. Aplejiet ar ūdeni, pievienojiet sojas mērci, vīnu, sagrieztus sīpolus un dilles, kariju, muskatriekstu, ingveru un sāli un vāriet uz lēnas uguns, līdz gaļa ir gatava. Lai pagatavotu mērci, pie 3 gl. buljona pievienojiet cukuru un vāriet buljonu, līdz paliek tikai puse no sākumā esošā buljona. Tad pievienojiet aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti un vāriet, līdz mērce ir gatava. Pīli pasniedziet sagrieztu, sakarsētu, ieliktu traukā un aplietu ar mērci un dekorētu ar zaļumiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
labak cuciņu
02.11.2007. plkst. 07:26

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Visvairāk Coca – Cola uz vienu iedzīvotāju tiek patērēta Islandē

Pasākumi

Portugāļu un spāņu mūzika

Portugāļu un spāņu komponistu mūzika līdz Latvijas platuma grādiem atnāk reti, vēl jo retāk – dienvidnieku interpretācijā! 5. februārī pl. 19.00 tas notiks Liepājas Teātrī, kad...