Kā pareizi veikt pasūtījumu labā restorānā?

Komentāri (23) Dilstošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
maija
Forshi, ka beidzot var izlasiit shaadu informaaciju!
28.05.2007. plkst. 13:02
Zinīte :)
"Nolīgstot personālu, apmācot to un katru dienu sniedzot labu apkalpošanu, augstākās klases restorāni šo nastu – orientēties ir visā – no savu klientu pleciem ir noņēmuši." vajadzētu izlbot kļūdu teikumā. Paldies :)
04.06.2007. plkst. 16:58
IrLaiks.lv
Paldies, Zinīte - kļūda izlabota :)
04.06.2007. plkst. 17:07
jāņem vērā arī cilvēciskā ego faktors - ejot uz labu restorānu, tak neiesi žmiegties ar naudu un runāt, ka tev tās nav utt, piedevām vēl kaut draudzenes, sievas, kolēģa priekšā ! raxts lielisks!
16.06.2007. plkst. 11:16
noderiigs raksts
05.07.2007. plkst. 21:26
Pēc šāda raksta eju uz LABU restorānu !!
09.07.2007. plkst. 14:37
viens ir tas kaa tu veic pasuutiijumu, bet biezi vien tev atnes eedienus pilniigi achgaanaa seciibaa!!!
10.07.2007. plkst. 12:23
neesmu bijusi tādā restorānā-vēl jo vairāk ārzemēs,kur nebūtu specialista,kurš varētu ieteikt labu vīnu vai arī kādu ēdienu!
10.07.2007. plkst. 21:45
Restorāns jau var būt labs , bet kā ar to apkalpošanu ?,,
17.07.2007. plkst. 10:37
man gribeetos paseedeet taadaa restoraanaa...
19.07.2007. plkst. 19:55
tādos restorānos mēs visi gribētu pabūt..
24.07.2007. plkst. 14:16
un joprojām neesam pabijuši ,
31.08.2007. plkst. 13:54
smalkos restoraanos viss tishaam ir tik loti zoliidi,,man patiik,,
10.09.2007. plkst. 15:22
Mani arī mīļotais vēl nav aizvedis uz labo restorānu .
11.09.2007. plkst. 18:54
es ar nee:(
12.09.2007. plkst. 11:47
neesmu arī bijusi tādos restorānos, zinu tikai, ka, ja atnes ēdienu un ļoti daudz instrumentus, vienmēr jāsāk ar tiem, kas atrodas tālāk no šķīvja, ar katru nākamo ēdienu pietuvojoties šķīvim. un deserta karote vai dakšiņa atrodas virs šķīvja. tas gadījumam, ja kādam paveicas nokļūt šādā smalkā restorānā :)
26.09.2007. plkst. 13:36
tikšu labā restorānā un tad arī tikšu pie pareiza pasūtījuma,
02.10.2007. plkst. 14:23
Interesanti!
04.10.2007. plkst. 12:53
nu jāāā...es pat nezinātu ko darit artām ntajām dakšām savā priekšā :)
07.10.2007. plkst. 08:24
visvairak besi, kad restoranos ilgi jagaida ka tev kāds oficiants pieversis uzmanibu!
29.10.2007. plkst. 09:39

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viskijam pa virsu nekad neuzkož siļķi vai gurķīti

Pasākumi

Sērijas “Pasaku lāde” ietvaros klajā nāk “Emīls un Berlīnes zēni”

Ar Hipotēku bankas atbalstu kompānija “Platforma Music” klajā laidusi jau devīto sērijas “Pasaku lāde – pirms miedziņš nāk” kompaktdisku, kurā šoreiz iekļauts Ēriha Kestnera...