Veģetārie pupiņu plācenīši

1. Konservētajām pupiņām notecina šķidrumu un liek bļodā kopā ar kokosriekstu skaidiņām, kariju, sakapātiem lokiem un koreandru. Visu sastrādā viendabīgā biezenī. Tad pievieno miltus, garšvielas un visu labi samaisa.
2. Uz karstas pannas lej 1 – 2 ēdamkarotes olīveļļas un cep plācenīšus uz vidēji karstas liesmas.
3. Kad plācenīši no vienas puses apcepušies zeltīti brūni, tos apgriež uz otru pusi, nedaudz uzspiežot saplacina, un turpina cepšanu.
4. Kad plācenīši gatavi, tos pasniedz kopā ar laima šķēlītēm, čili mērcīti vai kādām citām piedevām pēc izvēles. Labu apetīti.
25.11.2010. plkst. 14:03