Lasītāju receptes

d_kundze 2009-01-16

Sīpolu zupa ar baltvīnu

Sastāvdaļas:
1) 4 sīpoli
2) 50 g sviesta
3) 1ēd miltu
4) 3/4 ūdens
5) buljona kubiciņš
6) baltvīns

Pagatavošana:
Sīpolus sagriež ripiņās, sadala gredzenos, apcep sviestā uz pannas, kamēr sāk zeltēt un kļūst caurspīdīgi, pārber ar miltiem, apbrūnina. Katliņā uzvāra 3/4 l ūdens, izšķīdina buljona kubiņu, pieber apceptos sīpolus un vāra uz lēnas uguns min 40. Tad pievieno baltvīnu un uzvāra.
Paniedzot pārkaisa ( es parasti tā daru) ar smalki sarīvētu čederas sieru.
Lai garšo, pašam un vēderam prieks!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

SIGUR ROS apbur Rīgas publiku

22. augustā notika Sigur Ros koncerts, no kura koncerta apmeklētāji neizgāja vienaldzīgi – grupa spēja apburt ikvienu, kurš ļāvās mūzikas valdzinājumam. ...