Lasītāju receptes

Svaigi sālīta teļa fileja ar fenheli

vera 2008-07-14

Svaigi sālīta teļa fileja ar fenheli

4 personam


Sastāvdaļas
500 g teļa vai vērša filejas
4 tējkarotes fenheļa sēklu
1 tējkarote ķimeņu
125 g niedru cukura
125 g sāls




Notīri gaļu. Sajauc fenheļa sēklas, ķimenes, cukuru un sāli. Pārkaisi maisījumu gaļai un nosedz gaļu ar saimniecības plēvi. Ļauj gaļai ledusskapī ievilkties 1-2 diennaktis. Pirms pasniegšanas sagriez gaļu plānās šķēlēs un pasniedz ar sīpolu tsatsiki un marinētu papriku.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mīnus 40 grādu temperatūrā pēc Celsija cilvēks zaudē aptuveni 14,4 kalorijas stundā elpojot

Pasākumi

Māris Subačs Plakāti un domas

Aizsākot ziemas / pavasara’ 2009 sezonu Svētdienas sarunām muzejā, 11.janvārī plkst. 15:00 filozofiski lakonisko darbu autors Māris Subačs un mākslas zinātniece Elita Ansone aicina visus...