Lasītāju receptes

Desu katls

vera 2008-07-14

Desu katls

Sastāvdaļas
1/2 kg prinča desas
200 g rožkāpostu
300 g burkānu
200 g zaļo zirnīšu
1 puravs
1 dzeltenā paprika
sviests vai margarīns

Mērce
200 ml franču krējuma
2 ēdamkarote Dijon sinepju
1 ēdamkarote tomātu mērces
1–2 ēdamkarotes cukura
1 ēdamkarote Provence garšvielu maisījuma


1. Sajauciet mērces sastāvdaļas kopā.

2. Noskalojiet dārzeņus. Burkānus un puravu sagrieziet ripiņās. Pavāriet burkānus un rožkāpostus, lai tie ir gatavi, taču lai paliek kraukšķīgi. Ieberiet purava ripiņas, zirņus un papriku verdošā ūdenī, lai tie sasilst.

3. Ielieciet prinča desiņas katlā ar aukstu ūdenī un pavāriet tās. Nolejiet ūdenī un apbrūniniet desiņas taukos.

4. Sajauciet desiņas kopā ar siltajiem dārzeņiem. Pasniedziet ar mērci un vārītiem makaroniem, rīsiem vai kartupeļiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sausās brokastis ir bagātas ar šķiedrvielām, vitamīniem un daudzām minerālvielām (dzelzi)

Pasākumi

Noslēdzies atklātais Latvijas čempionāts un Baltijas kausa izcīņa triatlonā

Sestdien, 23.augustā, pie Ventspils Zilā karoga pludmales norisinājās atklātais Latvijas čempionāts un Baltijas kausa izcīņa triatlona sprinta distancē. Sacensības, kuras Baltijā ir...