Lasītāju receptes

Grilētas cūkas ribiņas vai broilera stilbiņi

vera 2008-07-12

Grilētas cūkas ribiņas vai broilera stilbiņi

2 porcijas


Sastāvdaļas
apm. 1 kg plānu cūkas ribiņu vai
6 broilera stilbiņi

Grila marināde
puse sarīvēta sīpola
10 niedru cukura graudu
2 tējkarotes Dijon sinepju
2 ēdamkarotes vīna etiķa
2 ēdamkarotes ķīniešu sojas
2 ēdamkarotes aprikozu marmelādes
1/2 tējkarotes sāls
šķipsna kajēnas piparu


Sajauc kopā visas marinādes sastāvdaļas un pavāri. Ļauj, lai atdziest. Ieliec krāsnī sasildīties līdz 175 grādiem.

Iezied gaļu ar marinādi, liec uz restītēm cepešpannā un ievieto krāsnī. Apgriez gaļu pēc kādām 10 minūtēm un no jauna iezied ar marinādi.
Atkārto to pašu pāris reizes. Pēc 45 minūtēm gaļa ir gatava.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

Jauns ieraksts UPEs apgādā

Dienās, kad laicīgais latvietis steidzas uzvilkt īsās bikses pie pirmajiem +15, slēpes pie pirmajiem -1 un dziesmu pie pirmās kopā dziedāšanas iespējas, klajā nācis noderīgs un...