Kotletes ar Ricotta sieru tomātu mērcē

Kotletes ar Ricotta sieru tomātu mērcē

1. Uzsilda cepeškrāsni 200 grādu temperatūrā. Pancetta cūkgaļu sagriež smalkos gabaliņos.
R5.jpg - 9.57 KB
2. Baltmaizi sagriež gabaliņos un izkaltē cepeškrāsnī. Tad sadrupina parupjos gabalos.
R6.jpg - 5.33 KB
3. Sasmalcina baziliku un pētersīļus. Nedaudz bazilika atstāj garnēšanai.
R7basil.jpg - 11.32 KB
4. Lielā bļodā liek malto gaļu, pancetta gabaliņus, olas, sadrupināto baltmaizi, zaļumus, ricotta sieru, oregano, sasmalcinātas fenheļa sēklas, sarkanos un melnos piparus un sāli. Visu kārtīgi samīca un veido kotletes. Cepeštraukā, kurš iepriekš ieziests ar eļļu, liek kotletes un cep cepeškrāsni apmēram 30 minūtes.
R3.jpg - 13.39 KB
5. Kad kotletes sāk apbrūnēt, tās ar lāpstiņu apgriež uz otru pusi un pārlej ar sasmalcinātiem konservētajiem tomātiem. Karstumu cepeškrāsnī samazina uz 160 grādiem un cep kotletes vēl apmēram 75 minūtes, līdz tomāti sabiezējuši biezā mērcē un kotletes mīkstas. Cepšanas laikā kotletres vēl divas reizes apgroza.
R2.jpg - 13.99 KB
6. Kotletes liek uz šķīvja, pārkaisa ar sasmalcinātu baziliku, rīvētu Pecorino sieru un pasniedz karstas.
R4.jpg - 9.83 KB
7. Labu apetīti.
R1.jpg - 12.01 KB 

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Coco
Italu virtuve ir loti daudzveidiga. Vini ediena pagatavosanai pieiet ar ipasu uzmanibu un fantaziju :) Laba recepte!
27.07.2009. plkst. 16:59
Princese
Es kotletes tikai cepu cepeskrsasni,vielaiciigi var daudz izcept(tas gan atkariigs no pannas lieluma).
08.05.2009. plkst. 19:07
italija
gards jau ir bet pa daudz italju vardu"ricotta" biezpiens "pancetta" zaveta gala.. vai italiski vai latviski izdomaa
28.09.2008. plkst. 20:54
Tādas kotletes neesmu rewdzējusi.
10.08.2008. plkst. 12:51
labi nav nācies kotletes cept cepeškrāsnī, bet pat viltotajam zaķim nevajag tik daudz laika...
01.08.2008. plkst. 11:43

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 26. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Ja buljonam pievieno nedaudz nomazgātas sīpolu plēksnītes, tas iegūs zeltītu nokrāsu

Pasākumi

Barbara Klemma un Arte Latvijā!


Šogad no 2. līdz 10.augustam Ludzā notiek Starptautiskā fotogrāfijas vasaras skola (SFVS) 2008. Tās laikā studenti papildinās savas zināšanas fotogrāfijā savā izvēlētajā darbnīcā,...