Lasītāju receptes

nefertite 2009-01-20

Cepts bumbieris ar Dor Blu sieru

Bumbieris
svaigas jāņogas
nedaudz Dor Blu siera
sezama sēklas
ola
medus
vīns

Bumbieri nomizo, izņem serdi (serdes galu ar kātiņu neaizmet- tas būs vāciņš pildījumam) un pilda ar jāņogām un sieru. Pēc ogu un siera iepildīšanas bumbiera viduci aizver ar improvizēto vāciņu. Bumbieri pārziež ar sakultu olu un pārkaisa ar sezama sēķlām. Cep sakarsētā eļļā, līdz tas kļūst zelatini brūns.
No jāņogām, vīna un medus, visu nedaudz savārot, pagatavo mērci bumbiera pārliešanai.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ITA
DUHET SQARUAR ME MIR
19.08.2010. plkst. 11:36
EDA
TE PAKJARTA
19.08.2010. plkst. 11:35

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Dailes teātrī notiks Dailes teātra 9. studijas diplomdarbu izrādes

Šogad Latvijas Kultūras akadēmiju beidz 17 dramatiskā teātra aktiermākslu studējošie topošie aktieri asoc. prof. Mihaila Gruzdova un Indras Rogas vadībā - Gints Andžāns, Lauris Bokišs,...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0