Lasītāju receptes

nefertite 2009-01-20

Cepts bumbieris ar Dor Blu sieru

Bumbieris
svaigas jāņogas
nedaudz Dor Blu siera
sezama sēklas
ola
medus
vīns

Bumbieri nomizo, izņem serdi (serdes galu ar kātiņu neaizmet- tas būs vāciņš pildījumam) un pilda ar jāņogām un sieru. Pēc ogu un siera iepildīšanas bumbiera viduci aizver ar improvizēto vāciņu. Bumbieri pārziež ar sakultu olu un pārkaisa ar sezama sēķlām. Cep sakarsētā eļļā, līdz tas kļūst zelatini brūns.
No jāņogām, vīna un medus, visu nedaudz savārot, pagatavo mērci bumbiera pārliešanai.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ITA
DUHET SQARUAR ME MIR
19.08.2010. plkst. 11:36
EDA
TE PAKJARTA
19.08.2010. plkst. 11:35

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 22. aprīlī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Papardes zieda noslēpums

Jāņu nakts ir maģijas un brīnumu pilna. Viena no skaistākajām Jāņu nakts tradīcijām ir papardes zieda meklēšana. Paaudžu paaudzēm tautā klīst nostāsti par papardes ziedu, ko tikai...