Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Biezpiena zvaigznītes šokolādes glazūrā.

Sastāvdaļas:

1. 200 g biezpiena
2. 200 g sviesta
3. 250 g miltu
4. 80 g cukura
5. 1 paciņa vaniļas cukura
6. 5 ēdamkarotes rīvētas šokolādes
7. ¼ tējkarotes sodas
8. šķipsniņa citronskābes
9. galda etiķis



Pagatavošana:

No miltiem, sviesta,cukura, vaniļas cukura, biezpiena,citronskābes un ar etiķi dzēstas sodas samīca stingru mīklu. Izrullē 4-5 reizes plāksnē. Pēdējo reizi miklu izrullē 0,5 cm biezumā, izspiež zvaigznītes un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā zeltainas. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi,ar kuru apsmērē gandrīz atdzisušas zvaigznītes.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākā varžu kājiņu eksportētājvalsts ir Japāna

Pasākumi

Pedigree un Whiskas ir palīdzējuši 12 Baltijas dzīvnieku patversmēm

Dzīvnieku barības ražotāju „Pedigree” un „Whiskas” rīkotās akcijas rezultātā kopumā tika ziedoti 60 tūkstoši eiro 12 Baltijas dzīvnieku patversmēm. Septembrī un oktobrī...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0