Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Biezpiena zvaigznītes šokolādes glazūrā.

Sastāvdaļas:

1. 200 g biezpiena
2. 200 g sviesta
3. 250 g miltu
4. 80 g cukura
5. 1 paciņa vaniļas cukura
6. 5 ēdamkarotes rīvētas šokolādes
7. ¼ tējkarotes sodas
8. šķipsniņa citronskābes
9. galda etiķis



Pagatavošana:

No miltiem, sviesta,cukura, vaniļas cukura, biezpiena,citronskābes un ar etiķi dzēstas sodas samīca stingru mīklu. Izrullē 4-5 reizes plāksnē. Pēdējo reizi miklu izrullē 0,5 cm biezumā, izspiež zvaigznītes un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā zeltainas. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi,ar kuru apsmērē gandrīz atdzisušas zvaigznītes.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Krokuss – pati dārgākā garšviela pasaulē. Pat niecīgs krokusa daudzums piedod produktiem zeltīti dzeltenīgu krāsu un brīnišķīgi savdabīgu garšu

Pasākumi

Pirmo reizi Latvijā koncertēs Andrea Bočelli

Ar vienīgo solokoncertu Baltijas valstīs 5. septembrī Mežaparka Lielajā estrādē viesosies viens no visu laiku izcilākajiem operdziedātājiem, pasaulslavenais tenors Andrea Bočelli (Andrea...