Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Biezpiena zvaigznītes šokolādes glazūrā.

Sastāvdaļas:

1. 200 g biezpiena
2. 200 g sviesta
3. 250 g miltu
4. 80 g cukura
5. 1 paciņa vaniļas cukura
6. 5 ēdamkarotes rīvētas šokolādes
7. ¼ tējkarotes sodas
8. šķipsniņa citronskābes
9. galda etiķis



Pagatavošana:

No miltiem, sviesta,cukura, vaniļas cukura, biezpiena,citronskābes un ar etiķi dzēstas sodas samīca stingru mīklu. Izrullē 4-5 reizes plāksnē. Pēdējo reizi miklu izrullē 0,5 cm biezumā, izspiež zvaigznītes un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā zeltainas. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi,ar kuru apsmērē gandrīz atdzisušas zvaigznītes.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Dragrace sezona Latvijā atklāta!

Žurnāla „Forsāža” rīkotajās dragreisa sezonas atklāšanas sacensībās „Battery Drag Meeting 2008” Latvijas skatītājus priecēja gan Latvijas ātrākie braucēji, gan ātrākie no...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0