Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Biezpiena zvaigznītes šokolādes glazūrā.

Sastāvdaļas:

1. 200 g biezpiena
2. 200 g sviesta
3. 250 g miltu
4. 80 g cukura
5. 1 paciņa vaniļas cukura
6. 5 ēdamkarotes rīvētas šokolādes
7. ¼ tējkarotes sodas
8. šķipsniņa citronskābes
9. galda etiķis



Pagatavošana:

No miltiem, sviesta,cukura, vaniļas cukura, biezpiena,citronskābes un ar etiķi dzēstas sodas samīca stingru mīklu. Izrullē 4-5 reizes plāksnē. Pēdējo reizi miklu izrullē 0,5 cm biezumā, izspiež zvaigznītes un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā zeltainas. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi,ar kuru apsmērē gandrīz atdzisušas zvaigznītes.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. martā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krokuss – pati dārgākā garšviela pasaulē. Pat niecīgs krokusa daudzums piedod produktiem zeltīti dzeltenīgu krāsu un brīnišķīgi savdabīgu garšu

Pasākumi

11. Starptautiskais Ledus skulptūru festivāls notiks MĪLAS GALAKTIKĀ

Jelgavas Pilsētas Dome un pašvaldības aģentūra „Kultūra” jau vienpadsmito reizi organizē Starptautisko Ledus skulptūru festivālu, kas notiks 2009. gada 9. – 15. februārim.
Līdz 14....