Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Apsnigusī dzērveņu želeja

Sastāvdaļas:

1. 800 ml dzērveņu sulas
2. 50 g medus
3. 5 krustnagliņas
4. 20 g želatīns
5. 250 ml salds krējums
6. 1 paciņa krējuma stindzinātāja
7. 100 ml ūdens
8. 100 ml kokosriekstu skaidiņas



Pagatavošana: (laiks: 140 minūtes)

Želatīnu uzbriedina ūdenī. Saputo putukrējumu ar stindzinātaju un ieliek ledusskapī. Uzvāra sulu ar medu un krustnagliņām, tajā izšķīdina želatīnu, krustnagliņas izņem.

Želeju salej nelielos trauciņus un atdzesē ledusskapī, lai sastingst. Parasti tas notiek 2 stundas. Želeju izgāž no trauciņa uz šķīvīša, rotā ar putukrējumu , pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Erots 2010 zvaigzne - Keisha Kane - "Šokolādes Bārbija"

Kā solīts, festivāls “Erots” pamazām sāk mest nost “noslēpumainības
plīvuru” un atklāt “Erots 2010” zvaigznes! Pirmā zvaigzne, ar kuru jūs
iepazīstināsim, ir karstasinīgā...