Lasītāju receptes

Ledus šokolāde

vera 2008-07-14

Ledus šokolāde

Apmeram 65 gabalini.


Sastāvdaļas
250 g baltās šokolādes
125 g kokosriekstu tauku
25 ml Dansukker glazūras pūdercukura ar zemeņu garšu


Salauz šokolādi gabaliņos, sajauc tos bļodā ar taukiem un glazūras pūdercukuru un kausē ūdens peldē. Kārtīgi izmaisītu masu salej mazās keksa formiņās.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai

Latvijas skaņu ierakstu producentu, izdevēju un izplatītāju apvienība (LaMPA) paziņo, ka  ir apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai. LaMPA...