Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-26

Sama pica

Sastāvdaļas:
• 40 g konservētu anšovu
• 40 g melno olīvu bez kauliņiem
• 2 tējk. konservētu mazo kaperu
• 150 g sama filejas vai citas baltās zivs filejas
• ½ citrona
• sāls, pipari

Pagatavošana:

Sakarsē cepeškrāsni līdz 250 °C temperatūrai. No mīklas izgriezto apli pārzied ar iepriekš sagatavoto mērci, pārkaisi ar sieru. Virsū kārto anšovus, olīvas, strēmelītēs sagrieztu zivs fileju, kaperus. Pārkaisi sāli un piparus, uzspied citrona sulu un cep 15 minūtes

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mango ir vispārdotākais auglis pasaulē. Indija ir lielākais mango augļu ražotājs

Pasākumi

Tomasa Kleina un Aivara Brīzes grupas “Leģions” albums jau septembrī

Grupā “Leģions” ir apvienojušies pieci mūziķi, no kuriem trīs agrāk bijuši grupas “Līvi” dalībnieki un kuru vārdi īpašus komentārus neprasa. Tie ir Tomass Kleins, Aivars Brīze...