Pica ar šampinjoniem

Pica ar šampinjoniem

Raugu izšķīdiniet siltā pienā un pievienojiet 2 ēd.k. miltu un cukuru. Ļaujiet nostāvēties 30 min, tad pievienojiet miltus, eļļu un sāli. Kārtīgi sajauciet un iegūto mīklu sadaliet 4 daļās. Katru daļu izrullējiet šķīvja lielumā un lieciet uz pannas, kas apbērta ar miltiem. Sēnes un sieru sagrieziet salmiņos, šķiņķi - plānās šķēlītēs, bet tomātus - uz pusēm. Uz mīklas lieciet tomātus, sēnes, sieru un šķiņķi un apberiet ar rozmarīnu, sāli un pipariem. Ļaujiet nostāvēt 10 min un tad cepiet 225 oC 25 min. Pasniedziet karstu.

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
picu protams var ēst ar dažādiem dekorējumiem !.
26.07.2007. plkst. 11:22
man baigi garsho picas!!
10.07.2007. plkst. 14:46
rituks,tur ir viens un tas pats..kaut ko jaunu gribas
10.07.2007. plkst. 08:46
tad skat. zupas sadaļu <><><>
09.07.2007. plkst. 16:55
labāk uzrakstītu recepti kādai zupai....
28.06.2007. plkst. 20:59

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemesriekstu eļļu tiek izmantota zemūdenēs, jo tā ir bez smaržas, līdz sasniedz 230 grādu temperatūra

Pasākumi

Liepāja izsludina publisku Eiropas Kultūras galvaspilsētas projekta ideju konkursu

Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde „Kultūras pārvalde” (Liepājas Kultūras pārvalde) izsludina projekta „Liepāja - Eiropas Kultūras galvaspilsēta 2014” ideju konkursu. Konkurss...