Pica ar rozīnēm un riekstiem

Pica ar rozīnēm un riekstiem

Izsijātus miltus izberiet kaudzītē uz galda un vidū uztaisiet bedrīti. Raugu izkausējiet siltā minerālūdenī, pievienojiet sāli un olīveļļu un, lejot bedrītē, veidojiet elastīgu mīklu. Apsedziet ar dvieli un atstājiet 2 stundas, lai uzrūgst. Tad mīklu atspiediet un ļaujiet vēlreiz uzrūgt. Mīklu sadaliet 10 daļās un katru izrullējiet plānā apļveida formā.

Rozīnes applaucējiet. Salātu lapas iemērciet karstā ūdenī uz 2 min. Izņemiet, apžāvējiet uz papīra salvetes un sagrieziet biezos gabalos. Smalki sagrieztas ķilavas apcepiet eļļā, pievienojiet kaperus un olīves un cepiet vēl 2 min. Sajauciet ar salātiem, rozīnēm un riekstiem. Pildījumu lieciet uz mīklas, kas apšļakstīta ar eļļu, un virsu vēlreiz apšļakstiet ar eļļu. Picas lieciet pannā, kas ieziesta ar eļļu, un cepiet 25 min 230 oC. Pasniedziet karstas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 10. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

Jauno grupu un izpildītāju konkurss "BLIEZ PA PIRMO"



Jauno grupu un izpildītāju konkurss "BLIEZ PA PIRMO".



DJ Ģirts un DJ Ēriks



19:00; ieeja – 3 lvl

23:00; ieeja bez maksas
...