Pica ar rozīnēm un riekstiem

Pica ar rozīnēm un riekstiem

Izsijātus miltus izberiet kaudzītē uz galda un vidū uztaisiet bedrīti. Raugu izkausējiet siltā minerālūdenī, pievienojiet sāli un olīveļļu un, lejot bedrītē, veidojiet elastīgu mīklu. Apsedziet ar dvieli un atstājiet 2 stundas, lai uzrūgst. Tad mīklu atspiediet un ļaujiet vēlreiz uzrūgt. Mīklu sadaliet 10 daļās un katru izrullējiet plānā apļveida formā.

Rozīnes applaucējiet. Salātu lapas iemērciet karstā ūdenī uz 2 min. Izņemiet, apžāvējiet uz papīra salvetes un sagrieziet biezos gabalos. Smalki sagrieztas ķilavas apcepiet eļļā, pievienojiet kaperus un olīves un cepiet vēl 2 min. Sajauciet ar salātiem, rozīnēm un riekstiem. Pildījumu lieciet uz mīklas, kas apšļakstīta ar eļļu, un virsu vēlreiz apšļakstiet ar eļļu. Picas lieciet pannā, kas ieziesta ar eļļu, un cepiet 25 min 230 oC. Pasniedziet karstas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Jaunais dziedātājs Kristaps Krafte: Mīlestība nedalās

Konkursa “Latvijas Zelta talanti” dalībnieks, jaunais dziedātājs Kristaps Krafte sadarbībā ar Normundu Rutuli un mūzikas servisu Platforma.lv piedāvā savu pirmo singlu “Nedalāmā”,...