Pica "Klauns"

Pica "Klauns"

Izsijātus miltus izberiet kaudzītē uz galda, pa vidu uztaisiet bedrīti un iesitiet tur vienu olu. Sviestu sasmalciniet, sajauciet ar miltiem, pievienojiet sāli un sajauciet, līdz iegūstat viendabīgu masu. No mīklas pagatavojiet bumbu, ietiniet to pārtikas plēvē un atdzesējiet 1 stundu.

Mīklu sadaliet 8 daļās. Katru daļu izrullējiet un lieciet uz apaļās formas, kas ieziesta ar eļļu. Sadurstiet mīklu ar dakšiņu vairākās vietās. Pildījuma pagatavošanai sakuliet atlikušās olas, pievienojiet biezpiena sieru un sāli un samaisiet. Sajauciet maisījumu ar rīvētu sieru un vēlreiz samaisiet. Lieciet pagatavoto masu uz mīklas un cepiet 15 min 200 oC.

Dekorējiet ar lociņiem, kurus lieciet kā matus. No redīsu šķēlītēm un jāņogām veidojiet acis, centrā no burkāna veidojiet degunu, bet muti veidojiet no paprikas. Pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
forshaa!! :)
28.08.2007. plkst. 17:15

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pēc pārēšanās dzirde kļūst mazāk asa

Pasākumi

Apgāds Zvaigzne ABC izdod grāmatu par vienu no visu laiku leģendārākajiem dejotājiem pasaulē – Rūdolfu Nurijevu

2008. gada 8. decembrī klajā nāks Kolama Makkena (Colum McCann) romāns “Dejotājs” (Dancer). Kolams Makkens ir viens no slavenākajiem mūsdienu īru rakstniekiem. Autors dzimis 1965. gadā...