Siera pīrāgs ar bekonu un pipariem

Siera pīrāgs ar bekonu un pipariem

Miltus sajauciet ar sasmalcinātu sviestu. Pielejiet 3 ēd.k. ūdens un sāli un sajauciet mīklu. Noturiet mīklu ledusskapī 30 min. Lai pagatavotu pildījumu, bekonu, sieru un papriku smalki sagrieziet, pievienojiet zaļumus, ar krējumu sakultas olas, sāli un piparus un samaisiet. Mīklu izrullējiet un lieciet cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar eļļu. Atlokiet maliņas, apberiet ar rīvmaizi un lieciet pildījumu. Cepiet pīrāgu 220 oC 40 min. līdz zeltainam brūnumam. Pasniedziet karstu.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
labais
Japamegina pagatavot!
20.07.2008. plkst. 19:28
ammm, garshiigi
12.09.2007. plkst. 13:40
Jābūt kaut kam savādākam .
30.07.2007. plkst. 20:40
siers gan man ne sevišķi - un vēl pie tam pīrāgā !.
26.07.2007. plkst. 09:58
shitaadi man patiik...taadi pikanti
19.07.2007. plkst. 20:09

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. martā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pēc pārēšanās dzirde kļūst mazāk asa

Pasākumi

Starptautiskais mākslu sinerģijas festivāls „i-deja” aicina ikvienu ieskatīties dejas un teātra daudzveidīgajā pasaulē

Vai ir robežas starp dažādām mākslu disciplīnām? Kas ir improvizācija? Kas notiek ar izpildītāju izrādes tapšanas laikā un uz skatuves? Kā un kur top izrāde? Galvā? Telpā? Visumā?...