Siera pīrāgs ar bekonu un pipariem

Siera pīrāgs ar bekonu un pipariem

Miltus sajauciet ar sasmalcinātu sviestu. Pielejiet 3 ēd.k. ūdens un sāli un sajauciet mīklu. Noturiet mīklu ledusskapī 30 min. Lai pagatavotu pildījumu, bekonu, sieru un papriku smalki sagrieziet, pievienojiet zaļumus, ar krējumu sakultas olas, sāli un piparus un samaisiet. Mīklu izrullējiet un lieciet cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar eļļu. Atlokiet maliņas, apberiet ar rīvmaizi un lieciet pildījumu. Cepiet pīrāgu 220 oC 40 min. līdz zeltainam brūnumam. Pasniedziet karstu.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
labais
Japamegina pagatavot!
20.07.2008. plkst. 19:28
ammm, garshiigi
12.09.2007. plkst. 13:40
Jābūt kaut kam savādākam .
30.07.2007. plkst. 20:40
siers gan man ne sevišķi - un vēl pie tam pīrāgā !.
26.07.2007. plkst. 09:58
shitaadi man patiik...taadi pikanti
19.07.2007. plkst. 20:09

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Bez ūdens cilvēks var izdzīvot vidēji 11 dienas

Pasākumi

Sarīkojums „Laika dzirnas”

Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja nodaļā Vecpiebalgas pagasta  „Vēveros” notiks Muzeju dienai veltīts tautas tradīciju sarīkojums „Laika dzirnas”....